La începutul anului, când încă ne mai întâlneam la Music Hub iar eu eram printre puținii care habar n-aveau să facă muzică, visam la o serie de jam sessionuri la care să participe și oameni pasionați de alte feluri de artă (pictură, desen, colaje, scris, foto, whatever) și să „jamuim” fiecare în felul nostru, fără să ne propunem să iasă ceva anume. Prima încercare n-a prea ieșit, au venit foarte mulți oameni și n-am avut timp de desenat, dar eram bucuroasă că și alții erau încântați de idee. Între timp a venit pandemia, am închis ușile, ne-am pus cu toții măștile și am lăsat ideea să fiarbă la foc mic sperând să se deviruseze atmosfera cât mai curând.
Un lockdown mai târziu, încă rumegam la idee. I-am dat și un nume - Bad art nights, i-am făcut și-un logo (vezi dedesubt). Până la urmă n-am mai avut răbdare și mi-am propus să invit câte 1, 2, maxim 3 oameni, o dată la o săptămână sau două, să deschidem o sticlă de vin, să pictăm aiurea pe dosul lucrărilor de care nu suntem mândri, să scriem bullshits, să facem foto sau colaje, să cântăm (cine vrea și cine poate), whatever, să râdem și să povestim de-ale artei și de-ale vieții. Mai jos urmează un foarte mic rezumat al întâlnirilor de până acum.
Totul a început cam așa:
În prima seară le-am invitat pe Andreea (@elfcodobelf) și Clau (@photoclaudice), două dintre minunatele alături de care s-a întâmplat Cooperativa de artă la Nook
Claudia Ramba și Andreea Popa - Bad art night #1
Ne-am întâlnit la mine acasă pentru că ne-am simțit mai safe și mai cosy.
Claudia Ramba, Andreea Popa și Silvia Paizan - Bad art night #1
Claudia Ramba și Andreea Popa - Bad art night #1
Printre tușuri, guașe și colaje, am râs împreună cu
Ne-am recomandat podcasturi,
filme românești și animații,
cărți ilustrate,
Chris Riddell illustration for The Graveyard Book
și ne-am pus problema dacă putem separa artistul de viața lui personală. 
(Videoul de mai jos dă un răspuns mult mai bine articulat decât ce aș putea eu să reproduc în momentul ăsta)
Vor mai urma seri d-ăstea. Dacă îți place ideea și vrei să te alături, m-aș bucura să-mi dai de știre. Poți folosi formularul de mai jos. Voi răspunde în cel mai scurt timp.
Submit
Yay! Ne auzim în curând :)

Other projects

Back to Top