Ca să mă simt mai puțin ca o impostoare, mă gândesc că ar putea fi interesant să învăț despre artă din poziția mea, care e foarte departe de lumea artei.
Desenam pentru mine, ca să ies din depresii, ca cea mai safe metodă de a-mi exprima furia și gândurile negre. Încet încet am văzut că și alții.
N-o să aleg un singur lucru, pentru că aș simți că ignor alte părți din mine care au nevoie să fie exprimate. Așa că, uneori fac ilustrație, alteori pictez pereți, uneori definesc identități vizuale și fac art direction pentru diferite branduri care nu vor soluții out of the box, petrec muuu...ulte ore construind și bibilind website-uri, iubesc UX design-ul (ce ține de web, dar și orice alt domeniu) și, nu în ultimul rând, îmi place să fiu gazdă, la Music Hub (Jam Sessions), la Nook (Cooperativa de artă) sau la mine acasă (Bad art nights).
Mă interesează arta pentru că e un mod bun prin care putem observa cum alti oameni au văzut, au trăit și am procesat viața de-a lungul timpului. Poate aduce idei și intrebari noi la care eu nu m-am gandit.
Artists reflect culture back to us.
https://www.kadenze.com/courses/charting-the-avant-garde-from-romanticism-to-utopic-abstraction

https://www.thoughtco.com/women-artists-of-the-seventeenth-century-3528420
https://nmwa.org/art/artists/rosa-bonheur/
despre copyright
creativity
finance, funding (How to make money and how not to spend them)
teach fo creativity
teach for teaching
teach for learning & researching
pricing


color theory
perspective
anatomy
composition
spatial relations
break rules

talent assesment? why you create artwork?
gallery research & investigation. there is a gallery for every artist

networking
tu cum inveti despre artă?
Back to Top